Het Stroomt Verder, Editie 2022

Het is hier een tijdje best stil geweest.

Nu is de tijd rijp, dit alles mag – opnieuw van binnen naar buiten stromen.

Ja, soms proberen we aan de de plant te trekken, maar sneller groeien doet ie toch niet. Dingen hebben zo hun eigen ritme vaak. En de vruchten pluk je best wanneer deze rijp zijn. Dan vallen ze vanzelf.

Ik ben met Just Flowing begonnen aan een nieuwe stap. Toch een nieuwe hoofdstuk, een vernieuwde energie. Maar ook nog steeds deels hetzelfde. De kern blijft – die is er altijd al geweest.

Zo zit deze website in een nieuwe jas. Een ontluikend begin, met later meer inhoud.

Concreet geef ik vanaf September 2022 op dinsdagavond live meditaties in huiskamer sfeer in De Pinte. Er is plaats voor een kleine groep. Een moment om tot rust te komen en samen met anderen terug opnieuw ontspanning te vinden. Je energie terug in balans brengen.

In het najaar wil ik m’n aanbod nog uitbreiden met onder meer lezingen/workshops, misschien qigong lessen en individuele behandelingen/begeleiding. Je zal het nieuws hiervan ongetwijfeld dan zien op sociale media en via deze website.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in via e-mail en ik stuur je af en toe een update. Of heb je andere vragen, stuur me dan gerust een berichtje.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.