Aanbod

Meditatie Ontspannen & Opladen

Wekelijks op dinsdag om 20u00, één uur.Terug vanaf 5 maart 2024

De Pinte, in huiskamersfeer.

Begeleide meditatie in groep waarbij we samen zitten en subtiel onze energie ontknopen en ontwarren. Een moment waar je even tot rust kan komen en al je zorgen van je af kan zetten. Geschikt voor beginners als ook voor mensen met ervaring. Een ontmoetingsmoment van hart tot hart waar er ook ruimte wordt gemaakt om te delen en te verbinden met gelijkgestemden.

Massage

Op afspraak.

Een ontspannende, energetische en intuïtieve massage. Je lichaam volledig tot rust laten komen, stress en spanning laten smelten en je energie terug in balans brengen.

Access Bars Sessie

Access Bars is een zachte, hands-on modaliteit waarbij ik bepaalde punten op je hoofd licht aanraakt. Zo kan je de elektromagnetische lading loslaten van allerlei gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijks beperken in je leven.

Een Bars sessie is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is op de behandeltafel te gaan liggen en ik zal je Access Bars ‘laten lopen’ door een lichte aanraking van je hoofd. Dat is echt alles wat je hoeft te doen om het te laten werken. Je kan het ervaren als een zachte hoofdmassage.

Access Bars heeft duizenden mensen geholpen om veel aspecten van hun leven te veranderen. Mensen laten weten dat hun gezondheid verbetert, ze slapen met gemak, ze hebben betere relaties, zijn vrij van angsten, hebben minder stress en nog veel meer.

Persoonlijke Coaching en Begeleiding

Boek vrijblijvend een online kennismakingsgesprek via deze pagina.

Je zoekt – iets, een oplossing, een verhelderend perspectief. Een klankbord, een gesprekspartner, ondersteuning, een luisterend hart.

Je wil graag meer rust. Een helder beeld van je huidige situatie; inzicht in je leven, je relaties, je werk, je gezondheid,…

Loop je ergens vast – mentaal of fysiek? Samen zoeken we ruimte, openheid, een nieuwe stroom waar je jezelf kan zijn en je ware natuur kan bloeien. Ik werk daarbij vooral energetisch en intuïtief. Tijdens individuele sessies gaan we in gesprek en werken we samen om terug stroming te creëeren, daar waar het voor je vastloopt. Het is een persoonlijke begeleiding specifiek voor jou, waarin ik je ondersteun en zachtjes aanmoedig richting je eigen balans. We bekijken en voelen in waar er fysieke, mentale of emotionele blokkades zitten. We zoeken naar verheldering en creëeren een vernieuwde energie in jezelf en in je leven.

Locatie: De Pinte, online of bij jou op locatie.


Later dit jaar…

Online Meditaties

Live begeleide meditaties. Je kan de sessies mee online ervaren vanuit je eigen ruimte. Waar je zelf wilt, maar tegelijk non-lokaal verbonden in het (energie)veld. Laat je verrassen. Voor zowel beginnende als mensen die al meer bekend zijn met meditatie. De intentie is ontspanning, ruimte maken voor wat er leeft bij je, aangevuld in het moment met meditatie instructies en korte uiteenzettingen.

Lessen Zhineng Qigong – Meditatie in Beweging

Bij voldoende interesse organiseer ik een wekelijkse les in De Pinte.

Laat van je horen

Wat zou jij graag zien in het aanbod? Laat het weten via onderstaand formulier en ik houd je op de hoogte zodra er meer nieuws is.

Ik heb interesse in