Niets Doen Meditatie – Online

maandagavond 20:00 – 20:45
Online
€6/sessie – abonnement €24 voor 5 sessies

Beschrijving

Online begeleide meditatie in groep waarbij we samen zitten en subtiel onze energie ontknopen en ontwarren.

Een moment waar je even tot rust kan komen en al je zorgen van je af kan zetten. Er zijn momenten van begeleiding en momenten in stilte om je ervaring te verdiepen.

De sessies kan je zittend volgend, best met opgerichte rug op een stoel of de bank, lotushouding is niet nodig ;-). Soms doen we zachte, kleine bewegingen om je energie in harmonie en balans te brengen, maar je kan alles zittend meevolgen.

We brengen samen ons energie tot rust, opnieuw in balans. Je leert jezelf ontdekking en wat er in jouw hoofd en hart leeft. Je krijgt helderheid en komt tot nieuwe inzichten.

Na de sessie is er de mogelijkheid om te delen – of niet, naargelang je behoefte.

De meditatiemomenten zijn een ontmoetingsmoment van hart tot hart, waar we samen zitten en een ieder gedragen wordt door de aanwezigheid van de ander en de energie van de groep. Het is een virtuele ruimte om te delen en te verbinden met gelijkgestemden.

De sessies vinden elke maandagavond online plaats, bij uitzonderingen zal de datum niet beschikbaar zijn in de kalender.

Geschikt voor beginners als ook voor mensen met ervaring.

Nog vragen? Stuur me gerust een berichtje.

Online, is dat wel iets voor mij? Tuurlijk.

We creëren samen een online energieveld (qi-veld), gevormd door alle aanwezigen, een soort virtuele, energetische ruimte waarin we werken.

Uit ervaring weet ik dat online momenten in groep als deze even krachtig en effectief kunnen zijn als live bijeenkomsten, soms zelfs nog effectiever! Maar goed, dat moet je zelf maar ervaren ;-).

Bovendien is het voordeel dat je kan deelnemen waar je wil. Ik moedig wel iedereen aan om de camera aan te zetten, zodat we elkaars informatie beter kunnen opnemen en zo een verbonden, veilige groep maken.

Inschrijven

Vooraf inschrijven per sessie is vereist.

De link om deel te nemen vind je terug in de bevestigingsmail.

Dit kan makkelijk per sessie via onderstaand formulier of via jouw account (na aankoop van een abonnement). Een abonnement kan je ook via onderstaand formulier aankopen, en tegelijk je eerste sessie inplannen. Betaling kan via Bancontact of QR-code.