Een nieuw leven door Zhineng Qigong

Veel mensen willen hun staat van hun leven veranderen om gezondheid, rijkdom en vrijheid te vinden.

Je doet en denkt vaak vanuit de oppervlakte, maar verandert er in essentie ook werkelijk iets?

Ook al doe je erg je best, toch lijkt het moeilijk om je gedachten, je lichaam en negatieve emoties te transformeren, om een nieuw leven te creëeren.

Je kan je laten ondersteunen door teachers Ling en Lu, met hun 30 jaar lange ervaring, door 25 organisatoren en zhineng qigong teachers wereldwijd. Meer dan 700 mensen namen reeds deel aan de introductie sessies. Een community vol energie en liefde.

Ik vertel je graag meer over een nieuwe cursus…

ReBorn

De mensen vragen aan teacher Ling en Lu: Wat is reborn? Wat is de kern van deze cursus?

Deze cursus is ontstaan vanuit een 30 jaar lange ervaring van de Chinese leraren. Het gaat naar de basistheorie van zhineng qigong en ze geven ons hierbij de korte routes, de essentie.

Het doel is om een geheel nieuw zelf te creëren – anders dan je bekend is. Een nieuwe zelf betekent een nieuwe manier van denken, maar ook een nieuw lichaam.

Dat is de intentie, de essentie; om je als deelnemers te begeleiden, stap voor stap om zo tot de kern van jezelf te komen. Om de basis nog sterker te maken en je verder te helpen in je leven.

Ook al oefen je misschien reeds qigong, yoga of meditatie, toch is de informatie verdiepend en nieuw. De basis is hetzelfde, het systeem is hetzelfde, maar de kern van de cursusinhoud, het dieper gaan is heel verschillend.

Nieuwe zaadjes planten

Terugkeren naar je originele ik, je ware aard. Daar ligt de focus op.

Voor veel mensen is deze informatie heel nieuw en misschien zelfs moeilijk begrijpbaar op het begin. Omdat je waarschijnlijk met andere informatie bent opgegroeid. Je ouders en opvoeders hebben het nooit gehad over ons ware zelf, en wie of wat we zijn in essentie.

We gaan deze informatie met je delen. Wat is nu dit systeem van vrijheid? We planten daarbij als het ware nieuwe zaadjes, die we tot ontwikkeling brengen. Nieuwe ideeën, een nieuwe energie, informatie die meteen via je onderbewustzijn inwerkt. Dat is echt de kern.

Waneer deze nieuwe zaadjes in je onderbewustzijn zitten, dan ervaar je werkelijk een nieuwe start, een nieuw begin, een nieuwe omgeving.

De nieuwe zaden zijn essentieel, net alsof je een nieuwe tuin begint. Je wordt herboren.

Hoe krijg je werkelijke verandering?

Het doel is niet om je nieuwe kennis te leren, dat heeft niet zoveel betekenis. Meeste mensen bestuderen nieuwe informatie als kennis. Dan blijf je in het oppervlakkige deel van je geest, van je denken. Deze oppervlakkige geest wordt een herinnering, maar het gaat niet dieper. Noch verandert het noch beïnvloedt het je leven. Daarom hebben we dit nieuwe programma gemaakt. Een fundamenteel nieuwe manier van denken, doen, een nieuw leven.

Voor vele mensen is theorie leeg. Veel mensen bestuderen wel de theorie, maar dat creëert daarom nog geen nieuwe werkelijkheid. Theorie moet je bestuderen, oefenen moet je doen. Heb je hiervoor de interesse? Wil je dieper gaan? Wil je dieper ervaren; wat is het échte leven, geluk, ware vrijheid en vreugde?

Wanneer je deze theorie écht kan begrijpen, en je kan hier ook op vertrouwen, dan kan je lichaam deze verandering ook aan en volgen.

In de eerste sessies gaan we veel la qi oefenen, en de basis leggen voor een nieuwe werkelijkheid. Je zal misschien denken: oh, zulke eenvoudige oefeningen. Zijn deze wel effectief? Maar laat je niet misleiden. Je leert je mind, je geest transformeren, je gaat anders denken en je lichaam anders ervaren.

Vanuit de fundamentele basis, een nieuwe staat, gaan we samen oefenen om zo een nieuwe werkelijkheid te ervaren. Een werkelijkheid waarin wonderen mogelijk zijn, blokkades oplossen, en pijn getransformeerd wordt en stilaan verdwijnt. Qi en bloed gaan rijkelijk stromen, vele pijnen lossen natuurlijk op.

Dit lijkt wel moeilijk te geloven? Ja, en toch zijn er vele prachtige verhalen.

Maar… je moet interesse hebben, een open geest meebrengen en bereid zijn om te oefenen, om te herhalen en te oefenen. Het is een beetje als wandelen waarbij je loopt op twee benen: theorie én praktijk.

Is deze cursus voor jou?

Op dit moment geven veel mensen online goede cursussen en workshops. Het is aan jou om te kiezen wat je volgt. Welke keuze je maakt, maakt niet uit.

Je kan één maand volgen, 8 weekend sessies. Je voelt de manier van lesgeven, de ervaring van deze groep. Dan kan je voelen of dit iets voor jou is en eventueel verder wil gaan.

En als je besluit om deel te nemen, zullen we je daar ook bij helpen om zoveel mogelijk resultaat en voordelen te behalen.

Het belangrijkste is dat je dit graag en uit plezier wilt doen. Op deze manier is het de meeste effectieve manier om te helpen je uitdagingen op te lossen.

Verspil je energie niet om steeds maar te denken, je af te vragen, te wikken en te wegen wat het beste is en waar je wel en niet je je energie wil aan geven. Al dat denken is verspilde energie – luister naar je hart, luister naar je gevoel. Als je het echt fijn lijkt en wil doen, dan gaan we je daar in ondersteunen.

Geïnteresseerd? Stel me gerust al je vragen. Inschrijven kan nog tot vrijdagmiddag 19 juni.

Je leest alles over de cursus op deze pagina.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.