top of page

Waarom ik Just Flowing heb opgericht

Zwoeg je wel eens doorheen het dagelijkse leven? Je bent niet de enige. Innerlijke rust is een van de grootste verlangens van ieder mens.


Eind vorig jaar was ik aan het zwoegen. Zo’n moment dat je het even niet meer weet. Je herkent dat gevoel ongetwijfeld wel.


De frustratie nam toe, dit moest anders. En ook een zwart gat. Zo eentje dat al je energie opslorpt. Verdwaald met meer vragen dan antwoorden.


Zo ging het bij mij, vooral op professioneel vlak. Welke richting ga ik uit? Blijf ik werken voor een bedrijf, start ik een onderneming of leef ik me uit in een combinatie hiervan. Het werd een nieuw onderzoek.

En zou dit avontuur beter zijn? Geen idee. Maar ik wou en moest het proberen.


Afgelopen zomer heeft mijn pad een nieuwe richting genomen.


Je had dit misschien al lang zien aankomen. Enkelen waren hier zelfs op aan het wachten. Voor anderen komt dit nieuws waarschijnlijk uit de lucht gevallen.


Maar goed, dit gaat eigenlijk vooral om jou. En hoe ik jou kan ondersteunen op jouw weg. Om vanuit mijn eigen ervaring jou te helpen met de uitdagingen van het leven.


Wat lijkt op een grote verandering, gebeurt vaak wel niet in één dag.


Tijd zorgt voor rijping en transformatie.


Maar als dingen blijven aanslepen, word je daar niet per se blij van. Tijd voor actie. Of beter: richting iets anders. Dit initiatief zat dus al langer dan vandaag in mijn hoofd (en hart).


Als qigong instructor en persoonlijke coach wil ik meer mensen inspireren en begeleiden via bewustwording, meditatie, energetisch werk en persoonlijke organisatie. Met als doel een leven in ontspanning, helderheid en gezondheid.


De transformatie van boosheid, angst en onbegrip naar een ervaring van welzijn, vreugde en vrijheid is ieders recht. We verlangen allemaal naar dat goede gevoel.


En dus wil ik via Just Flowing jou laten leren, inspireren en amuseren. 😉


Lees meer over Just Flowing en Dennis op deze pagina.

Zoveel te doen, zo weinig tijd. Is de wereld zo druk of is het mijn geest? Het is niet alleen de wereld, maar een samenspel van binnen en buiten, de relatie van de wereld met mezelf. Zijn we uit balan

bottom of page