top of page

Wil je meer rust in je hoofd,
minder stress in je lichaam?

Meer ontspanning en innerlijke rust zijn een (on)bewuste behoefte en een groot verlangen bij elke mens. De sleur van het dagelijkse leven, iedereen wordt ermee geconfronteerd.

Omdat onze samenleving gericht is op presteren, hebben we de kunst van het ontspannen niet geleerd… We zijn vergeten dat ontspannen zijn onze natuurlijke staat is en de beste en mooiste weg naar succes. We zijn vergeten om onze eigen natuur te vertrouwen.

Waar Just Flowing over gaat

​Als qigong en persoonlijke coach inspireert en begeleidt Dennis mensen via meditatie, bewustzijnswerk en energetisch werk richting meer ontspanning, helderheid en gezondheid.

 

Een werkelijkheid creëeren waarin ieder mens kan leven naar zijn ware aard, in harmonie met zichzelf, de ander, en de omgeving.

 

Hij wil doorgeven wat hij zelf heeft mogen leren én vooral ervaren. Het is daarbij zijn doel om jou te ondersteunen bij het realiseren van je diepste wensen.

 

Dat je vreugde, innerlijke vrede en vrijheid in je leven mag ervaren.

dennis-swennen-profielfoto-2022.jpg

Over Dennis

Dennis is de oprichter van Just Flowing.

 

In 2005 crashte hij, toen hij begon met studeren aan de universiteit. Toen onbegrijpelijk, maar het bleek uiteindelijk een crisis als geschenk. De jaren die volgden werden een ongekend avontuur, een boeiende en blijvende zoektocht. Een zoektocht die hem leidde naar verrassende ontmoetingen, inspirerende ervaringen, leerrijke boeken en zoveel meer.

Hij creëerde Just Flowing om de lessen te geven die hij onderweg leerde.

Zijn vragen vonden antwoorden, vooral toen hij Zhineng Qigong ontdekte, in 2013 tijdens een workshop waar hij kennismaakte met deze Oosterse bewegingsleer. Stilaan (her)vond Dennis helderheid in z'n hoofd – en hart. Het voelde als thuiskomen. Kippenvel, verroering, mysterie en verbazing. De ervaring raakte lichaam, geest en hart.

De 7-daagse workshop in het zuiden van Frankrijk veranderde de richting van zijn leven drastisch. Na vele mislukkingen en zoeken onstond er een vernieuwe opening, een zekere innerlijke rust, een onvatbaar vertrouwen onderliggend aan alles.

 

Bewustzijn werd sindsdien een rode draad in zijn leven, in een vernieuwde, diepere connectie met alles.

Sinds 2013 heeft Dennis verscheidene opleidingen en workshops Zhineng Qigong en meditatie gevolgd, en dit bij zowel Belgische als internationale leraren; o.a. Tilla Van Opstal, Ooi Kean Hin, Wei Qifeng, Xi Xiaofeng, Lu Zhengdao, Wang Ling Ling en Zhu Conga.​

Geïnspireerd door de Oosterse cultuur, filosofie en stromingen van het Daoisme, Confucianisme en Zen Boedhisme, vertaalt hij de tijdloze wijsheid naar iets vatbaars. Mede dankzij z'n nieuwsgierige aard ontwikkelde hervond hij een open, holistische visie die de wijsheden van het Westen en Oosten samenbrengt.

Wil je meer flow en ontspanning in je leven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief met ontspanningstips.

Bedankt voor het abonneren!

bottom of page