Extra online – Helende qi meditaties ten tijde van corona

Beautiful natural landscape bright colorful the field red flower of tropical grass under the sun and sunlight in the meadow during sunset, warm orange for the summer nature background

Extra meditaties op donderdagavond

We bouwen nu voelbaar heel wat spanning en weerstand op dezer dagen. Meditatie, zeker in groep, kan je ondersteuning bieden in moeilijke tijden. Op deze manier wil ik ook mijn energie bijdragen.

De meditaties zijn online en vinden plaats op verschillende momenten.

Een rustgevend en helend moment om terug op te laden

Tijdens de sessies leren we om gedachten te ontspannen, onze geest leeg te maken waardoor onze weerstand kan verminderen.

We gaan naar een staat van diepe ontspanning. Ons lichaam krijgt de kans om te herstellen. Ons denken komt tot rust. We verlichten de weerstand en spanning die we in ons dragen, fysiek én mentaal. Energetisch creëeren we balans.

En waar minder stress is, kan de energie van je natuurlijke aard beter stromen. Een geest als water. Een lichaam in balans.

Balans in lichaam en geest

De meditaties helpen om ons immuunsysteem te verbeteren, om onze gedachten en energie te leren tot rust te brengen en ons te helpen beschermen tegen een virusinfectie. We maken hierbij gebruik van onze positieve intentie en het krachtige qiveld om zo het virus over de hele wereld te transformeren en te reinigen.

Werelwijd worden er momenteel meer intiatieven als deze aangeboden waarbij we samen een harmonische wereld kunnen creeëren.

Een wereldwijd energieveld van mededogen

  • Gedachten tot rust brengen en ons bewustzijn zuiveren, waarbij we een sterk bewustzijnsveld vormen van hart tot hart.
  • Creëeren van een positief informatieveld en qi-veld voor onze geest, lichaam, familie en omgeving.
  • Oefenen van de open-close la qi beweging om zo qi aan te trekken, op te nemen en uit te wisselen met de natuur.
  • We activeren onze innerlijke energie, ervaar natuurlijke rust, ondersteun je immuunsysteem en leer het oplossen van allerlei fysieke en mentale blokkades.
  • Gebruik makend van het harmonische bewustzijnsveld, samen verbonden met anderen om zo te helpen om het virus te reinigen in de hele wereld.

Donderdagavond in April – 20:00 tot 21:00

De meditaties worden gratis aangeboden. Je mag altijd een vrije bijdrage doen.

Deel deze blogpost

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin