Meditatie Ontspannen & Opladen

dinsdagavond 20:00 – 21:00
Baron de Gieylaan, De Pinte
€9/sessie – abonnement beschikbaar

Beschrijving

Begeleide meditatie in groep waarbij we samen zitten en subtiel onze energie ontknopen en ontwarren. Een moment waar je even tot rust kan komen en al je zorgen van je af kan zetten. Geschikt voor beginners als ook voor mensen met ervaring.

Ik begeleid je doorheen het uur. Er zijn momenten van stilte en innerlijke aandacht, soms aangevuld met zachte, kleine bewegingen om je energie in harmonie en balans te brengen. De sessies zijn voornamelijk zittend, kan op een stoel of de bank, lotushouding is niet nodig ;-). Je mag eventueel een kussentje meebrengen.

We brengen samen ons energie tot rust, opnieuw in balans. Je leert jezelf ontdekking en wat er in jouw hoofd en hart leeft. Je krijgt helderheid en komt tot nieuwe inzichten.

Na de sessie is er de mogelijkheid om even wat te delen – of niet, naargelang je behoefte. De meditatiemomenten zijn een ontmoetingsmoment van hart tot hart, waar we samen zitten en een ieder gedragen wordt door de aanwezigheid van de ander en de energie van de groep. Het is een ruimte om te delen en te verbinden met gelijkgestemden.

De sessies vinden plaats elke dinsdagavond, zeker tot en met eind juni. Inschrijven is vereist (plaatsen zijn beperkt) en kan via de website. Je kan deelnemen per sessie of er zijn abonnementen voor 6 sessies. Zit je met een vraag? Stuur me gerust een berichtje!

Inschrijven

Graag vooraf inschrijven, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per sessie. Inschrijven kan makkelijk via onderstaand formulier. Of stuur me een berichtje. Online betalen kan met Bancontact of Payconiq.