Meditatie Ontspannen & Opladen

dinsdagavond 20:00 – 21:00
Baron de Gieylaan, De Pinte
€10/sessie

Beschrijving

Begeleide meditatie in groep waarbij we samen zitten en subtiel onze energie ontknopen en ontwarren. Een moment waar je even tot rust kan komen en al je zorgen laat verdwijnen. Geschikt voor beginners als ook voor mensen met ervaring.

Ik begeleid je doorheen de sessie. Er zijn momenten van stilte en innerlijke aandacht, aangevuld met subtiele qigong bewegingen zoals de La Qi om je energie in harmonie en balans te brengen.

De sessies zijn voornamelijk zittend of kan op een stoel, lotushouding is niet nodig ;-). Er zijn kussentjes, zitjes en wat stoelen aanwezig, of breng gerust je eigen kussen mee.

We brengen samen de energie tot rust, opnieuw in balans. Je wordt bewust wat er in jouw hoofd en hart leeft. Je krijgt helderheid en komt tot nieuwe inzichten.

Na de sessie is er de ruimte om te delen – of niet, naargelang je behoefte.

De meditatiemomenten zijn een ontmoetingsmoment van hart tot hart, waar we samen zitten en een ieder gedragen wordt door de aanwezigheid van de ander, en de energie van de groep, het qiveld. Het is een ruimte om te delen en te verbinden met gelijkgestemden.

Samen zijn, dat is de echte waarde, het ware medicijn. Samen ervaren, reizen en delen is de grootste genezing voor het hart. Laat de ruimte van de stilte haar rol spelen, zij die het venster van je hart opent. De magie van mensen die samenkomen werkt altijd op mysterieuze manieren; spontane heling vindt plaats, inspiratie wordt hervonden en mensen worden geraakt door de diepe vreugde en eenvoud in het leven.

De sessies vinden plaats elke dinsdagavond.

Is meditatie helemaal nieuw voor jou? Dan ben je ook zeker welkom, maar het is geen workshop sessie. Bij voldoende interesse organiseer ik een introductieworkshop.

Nog vragen? Stuur me gerust een berichtje!

Inschrijven

Vooraf inschrijven is vereist, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per sessie. Inschrijven kan makkelijk via onderstaand formulier. Betalen kan makkelijk online met Bancontact of Payconiq bij het inschrijven.