Intake Massage

Welkom! Leuk dat je kiest voor een massage. Aangezien het je eerste keer is bij me, wil ik graag vooraf een paar vragen stellen. Je kan het formulier hier op deze pagina invullen of we overlopen de vragen vooraf de eerste massage. Dit stelt me in staat om je wat beter te leren kennen, je gezondheid en eventuele specifieke zorgen of doelen die je mogelijk hebt met betrekking tot de massagebehandeling door te nemen.

Dit helpt me zodat je een persoonlijke en aangename massage ontvangt die bij je past. Het is mijn intentie om het zo prettig en ontspannen mogelijk voor jou te maken. Jouw comfort en veiligheid staan voorop.

Je mag aangeven wat je wel gemasseerd wilt hebben en wat niet. Ook als dit tijdens de massage voor je verandert. Nu en dan check ik bij je hoe de druk is en hoe je de massage ervaart. Dit mag je natuurlijk ook vanuit jezelf aangeven.

Vertel mij van tevoren of er bijzonderheden zijn die voor mij als masseur belangrijk zijn om te weten. Denk hierbij aan allergieën, blessures, huid- of spierproblemen, een eventuele ziekte of zwangerschap.

De massages zijn met olie op de blote huid. Je kan je in alle privacy uit- en aankleden – je slip mag je aanhouden. Zodra je op de massagetafel gaat liggen wordt je toegedekt met een massagedoek. Geef vooral datgene aan waar jij je bij kan ontspannen. Alleen waar ik aan het masseren ben, leg ik het doek open.

Na afloop van de massage mag je echt nog even de tijd nemen om weer bij te komen. Drink na de massage genoeg water, ook als je weer thuis bent.

En vooral: relax & enjoy! 😌

Intakeformulier Massage

Bent je al eerder bij een massagetherapeut geweest? *
Reden van de massage *
Wat is de reden voor het boeken van deze massage?
Ziektes, allergiën, medicatie *
Zijn er bepaalde ziektes, medicijnen of allergieën waarmee ik dien rekening te houden?
Zijn er delen van je lichaam waarvan je wilt dat ze niet gemasseerd worden? *
Hoe heb je me gevonden?
Jouw Voornaam *
Jouw Emailadres *