Reborn-deel2-cover

Datum

zaterdag 01 augustus

Tijdstip

14:30 - 17:00

Prijs

€225/€185

Systematic Foundation Course Re-Born met Ling & Lu – Deel 2

Tweede van de drie modules van de International Systematic Foundation Course "RE-BORN"

Leg de basis voor een nieuwe manier van denken en doorbreek het oude patroon.

Leer de wereld met nieuwe ogen waarnemen. Bouw stap voor stap een nieuwe gewoonte op, denkend aan overvloed, wat de basis is voor geluk en gezondheid.

De transformatie is begonnen, stukje bij beetje, we zullen een nieuwe manier van leven creëren die verbonden is met onze WARE ZELF

"Mensen beseffen niet dat ze zichzelf verliezen wanneer ze proberen hun eigen ideale wereld te creëren."

Lu Laoshi

Vanuit een zeer diep bewustzijnsniveau leer je je referentiekader en de invloed van het ego te identificeren. Leer hoe je je onderbewustzijn te resetten met nieuwe en verbeterde informatie van je Ware Zelf. Verbeter uw vitaliteit door Qi te begrijpen en te laten stromen.

Wat je tijdens deze online cursus zal verkennen

 • Doorbreek het oude hersenzenuw-lichaamsprogramma (gewoontes)
 • Wees de architect van je eigen realiteit
 • Herschrijf de code van je DNA
 • Creëer de basis voor een nieuwe manier van denken
 • Creëer een nieuwe gewoonte van denken in overvloed
 • Breek met de oude hersen-zenuw-lichaam programma's
 • Verander de betekenis van je overtuigingen
 • Genees de onjuiste overtuigingen die je beperken en schaden
 • Leer hoe je je levensproject kunt structureren

In deze TRANSFORMATIEVE REIS zullen we leren hoe we het Ego kunnen openen en hoe we ons kunnen verbinden met het WARE ZELF. Dit betekent dat de beoefening ongemakkelijk kan worden als je ego zich probeert vast te klampen aan je oude systemen, ook al werken deze niet langer voor je. Deze twijfel kan ons onzeker maken, omdat we ons in dezelfde kwetsbare tijd van verandering bevinden als een vlinder die uit zijn cocon tevoorschijn komt.

Op dit moment, wanneer de nieuwe vleugels zijn nog steeds zwak en niet in staat om goed te kunnen functioneren, moeten we om dapper te zijn en door te gaan met transformeren. In dezelfde manier als de vlinder, we moeten vertrouwen in onze transformatie proces, omdat het de enige manier is dat we de vlucht kunnen nemen.

Tweede Blok: ReBorn System II

Hoe kan je herboren worden uit het referentiekader van je diepe bewustzijn (genezing op de diepste niveau van je bewustzijn)

 • Leer hoe je bij je ware zelf te blijven en te kijken naar het ego en het referentiekader verschuiven terwijl je je lotsbestemming verandert.
 • Ontwikkel technieken om de negatieve informatie te zuiveren uit de wortels van het onderbewustzijn en onbewuste geest (je referentiekader).

 

Hoe kan je herboren worden vanuit het fysieke en energetische niveaus

 • Begrijpen wat Qi is en hoe het verschillende niveaus en kenmerken heeft.
 • Leer de principes en technieken van het verzamelen hunyuan qi uit de natuur en het universum.

 

Practice / Oefening

 • Ontwikkel bewegende en statische methoden welke je bewustzijn van
  hunyuan-space-energy-entirety creëren, versterken en opbouwen.
 • Leer hoe je hunyuan-space-energy-entire kunt gebruiken om te openen en te sluiten, samen te voegen en te transformeren, te concentreren en te verspreiden, door te dringen en allerlei negatieve gevoelens, blokkades en ziekten te transformeren.
 • Open de innerlijke ruimte van je leven, verbeter je gezondheid en laat je potentieel tot uiting komen en transformeer je leven.

 

Over Ling & Lu Laoshi

Nadat Leraar Pang Ming verlicht werd en zijn Ware Zelf ontmoette, creëerde hij de New Life Science – Hunyuan Entirety Science. 

De New Human Science is het gereedschap om uit de neerwaartse spiraal van de gewone mensen te springen. Als je op het niveau van het Ware Zelf staat, kun je duidelijk de waarheid zien van het lijden en de afhankelijkheid van de gewone persoon. Vanuit het Ware Zelf kan men de theorie en methode creëren om terug te keren naar een echt persoon en de gezondheid, rijkdom, harmonie en vrijheid te herstellen.

Met de ervaring en praktijk van meer dan 30 jaar hebben de leraren Ling & Lu Laoshi van “Dao Qi New Culture” de essentie van Zhineng Qigong-wetenschap weten te vatten.

Ze willen de brug zijn om de systematische en begeleidende cursus te organiseren en meer mensen naar het ware pad te leiden om gezondheid, vrijheid en harmonie te krijgen.

8 Weekend Sessies

zaterdag & zondag
van 14u30 tot 17u00

Zhineng Qigong

Lezingen én oefeningen. Ondersteund door een sterk, transformerend qi veld.

Nederlands Vertaald

Live sessies en opnames vertaald in het Nederlands.

Een internationaal initiatief

Deze cursus is een initiatief van teachers Ling & Lu, mede ondersteund door een groep van internationale organisatoren. De oorspronkelijke informatie vind je (in het Engels) op deze pagina of je kan de Engelstalige flyer van deel 2 downloaden.

Maps-03

Data

Elk deel van de cursus bestaat uit 8 weekend sessies

 • Deel 1 – zat 20 juni – zon 12 juli
 • Deel 2 – zat 01 augustus – zon 23 augustus
 • Deel 3 – zat 12 september – zon 04 oktober

 

Veelgestelde vragen

In principe niet. Hoewel, indien je reeds bekend bent met de oefeningen is het gemakkelijker uiteraard om mee te volgen.

Geen nood, de exacte technische uitvoering van de oefeningen tijdens de sessies is niet het allerbelangrijkste, wél de (entirety) staat waarin je je bevindt. En daar wordt extra aandacht aan besteed.

Heb je hier nog vragen over? Spreek mij gerust hierover aan? Of lees de blogpost “Wat is Zhineng Qigong?

De cursus wordt live gegevens in het Engels met live vertaling in verschillende talen, waaronder ook het Nederlands. Eens je ingelogd bent, kan kiezen om het oorspronkelijke Engels te horen of de vertaling in het Nederlands.

De opnames zullen ook in het Nederlands beschikbaar zijn.

De deelnameprijs bedraagt 225 euro per deel (8 sessies). Dit is inclusief toegang tot de opnames.

Indien je enkel toegang tot de opnames wil, kan je deze aankopen voor €185.

Indien je deelneemt aan de 3 delen, dan wordt er een korting van 20% verrekend bij de deelname van laatste deel.

Klik op de knop hier beneden op deze pagina en vul het formulier in. Je kan makkelijk en veilig online betalen via o.a. Bancontact.

De sessies zijn live, maar worden ook opgenomen, zowel in het Engels, als het Nederlands.

Als je niet live wil deelnemen, kan je voor de opnames kiezen. Deze kan je tot één jaar na de cursus blijven bekijken (downloaden is niet mogelijk) via het videoplatform Vimeo. De prijs hiervoor is dan ook maar €185.

Je kan ook eventueel één van de andere 2 delen volgen binnenkort. Hoewel de delen op mekaar aansluiten, kan je de delen ook apart volgen.

Deze cursus is het tweede deel van de Systematic Foundation Course Re-Born en bestaat uit:

 • 8 sessies in totaal
 • zaterdag en zondag 1-2, 8-9, 15-16, 22-23 augustus
 • telkens van 14u30 tot 17u00 (CEST tijdzone)

 

Je kan dit deel apart volgen. Vanaf 12 september worden deel 3 georganiseerd (ook acht weekends). 

* Systematisch betekent gebaseerd op de basisprincipes van de Zhineng Qigong-wetenschap. Te beginnen met wat is Qi?, kunnen mensen stap voor stap volgen en dieper ingaan op theorie en praktijk. Leraar Ling en Lu begeleiden niet alleen oefeningen en meditatie, maar leggen ook het volledige concept van Zhineng Qigong uit en geven duiding over hoe je de New Human Science in het dagelijks leven kan beoefenen.

Inschrijven

Klik hier beneden op de knop en vul het formulier in. Wanneer je inschrijving en betaling zijn voltooid, ontvang je een e-mail ter bevestiging.


Ling & Lu - Dao Qi

Organisator

Ling & Lu - Dao Qi
Website
https://www.daoqiworld.com

Mede-organisator

Dennis van Just Flowing
Dennis van Just Flowing
Website
https://justflowing.com/over
Dit evenement delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *