Disclaimer

Even voor de duidelijkheid

Ik geloof in de toegewijd proces en het creëren van een vertrouwde en open ruimte die mensen helpt bij het creëren van een leven dat de vervulling, de vrijheid en de gezondheid brengt die zij verlangen.

De programma’s, workshops en opleidingen zijn bedoeld om je te helpen je gezondheid te verbeteren, een meer ontspannen persoon te worden en om een ​​verschil in de wereld te maken voor jezelf en anderen.

Wettelijk bepaald kan ik je echter geen garanties geven over je vermogen om resultaten te behalen of vitaler te worden met deze ideeën, informatie, oefeningen of strategieën.

Ik ben hier om je te helpen je bewustzijn te vergroten en een licht te werpen op jouw eigen pad in het leven. Een pad voor de sterken en de wijzen en de geïnspireerden. Jij dus. Het is voor degenen die naar de roep van hun innerlijke stem, hun ziel willen luisteren. Iedereen kan leren vertrouwen op dit innerlijk weten, luister maar.

Dus ik ben er om je te helpen, maar het is aan jou om actie te ondernemen. Akkoord? Inspiratie mét actie. Ik wil helpen door goede ondersteuning, inhoud, richting en strategieën te geven die je vooruit sturen. Alle producten en diensten van Just Flowing zijn uitsluitend voor educatieve en informatieve doeleinden. Niets op deze pagina, een van mijn websites of een van mij inhoud of curriculum is een belofte of garantie voor resultaten of toekomstige resultaten, en ik bied geen juridische, medische, fiscale of andere professionele adviezen aan.

Eventuele cijfers of feiten die hier worden genoemd, of op een van onze sites, zijn uitsluitend illustratief voor concepten en mogen niet worden beschouwd als gemiddelde resultaten, exacte resultaten of beloftes voor werkelijke of toekomstige resultaten.

Het nemen van beslissingen op basis van informatie die wordt aangeboden in mijn producten, evenementen, diensten of websites, dient alleen te gebeuren met de kennis dat je enkele nadelen kan ervaren of helemaal geen resultaten krijgt.

Jij bent alleen verantwoordelijk en aansprakelijk voor je beslissingen, acties en resultaten in het leven en door je gebruik hierbij ga je ermee akkoord om ons te allen tijde niet aansprakelijk te houden voor je beslissingen, handelingen of resultaten. Ik deel dit met je, omdat transparantie en integriteit voor mij belangrijk zijn en ik houd mezelf (en jou) aansprakelijk voor deze claims. Je eigen kracht is je eigen macht.

Bedankt voor het inchecken. Tot de volgende ontmoeting, droom groot, omarm groei en verander. Laat de vibratie van je ziel je leven vervullen en begeleiden.

Copyright

De gehele inhoud van deze website van de Just Flowing (teksten, afbeeldingen, foto’s, ontwerpen en andere zaken) zijn beschermd door copyright en andere beschermende wetten. Zonder uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van de Just Flowing is het niet toegestaan om delen van deze website te gebruiken in andere websites of voor enige andere toepassing. Deze website kan gegevens bevatten die zijn beschermd door copyright en door andere wet- of regelgeving inzake copyright van derden en deze zijn derhalve dienovereenkomstig beschermd.

Aansprakelijkheid

Just Flowing heeft deze website met zorgvuldigheid ontworpen en samengesteld naar beste kennis en weten. Toegang tot en gebruik van de website en de daarin opgenomen verwijzingen geschieden voor risico van de bezoeker ervan. Claims t.a.v. schade en garantie veroorzaakt door mogelijk onvolledige of incorrecte gegevens zijn uitgesloten. Just Flowing is dan ook op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade (ook niet voor indirecte- en/of gevolgschade) die kan voortvloeien uit bezoek aan en gebruik van deze website of de daarin aangebrachte verwijzingen.

Verwijziging naar andere websites

Deze website bevat verwijzingen (links) naar websites welke worden beheerd door derden. Just Flowing is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze andere websites.