Coaching

Zit je met véél vragen: over je leven, jezelf, je relaties, je werk, de wereld? Je geraakt er maar niet uit en zoekt helderheid hierin, ondersteuning, een klankbord of gewoon even iemand met wie je jouw verhaal kan delen. Iemand die naar je luistert, zonder de angst voor oordeel.

Ik wil je een veilige ruimte bieden om te ontdekken wat er in je leeft, welke gedachten of energieën er vast zitten en hoe je het geheel terug kan laten stromen.

De wereld draait door – hoe dan ook. Hierin zoeken we samen naar een nieuw perspectief.

De eerste stap

Dat is een online kennismakingsgesprek. Via een laagdrempelige manier maken we kennis met elkaar. Ik luister naar je verhaal. We kijken samen wat het doet en wat een volgende stap kan zijn. Op zich kan zo’n gesprek al dingen losmaken en nieuwe ruimte geven. Daarna volgen misschien meerdere sessies.

Wat mag je verwachten?

Een openhartig gesprek van mens tot mens. Energetisch lichaamswerk, ontspanning, diepe vragen en eventueel wat oefeningen of tips die je kan toepassen.

De sessies worden aangepast aan jouw draagkracht, naar je wens en naar gelang wat jij op dat moment nodig hebt.

Samen zoeken we ruimte, openheid, een nieuwe stroom waar je jezelf kan zijn en je ware aard kan bloeien. Waar je zachtjes aangemoedigd wordt, een nieuwe bril past of voelt waar er fysieke, mentale of emotionele blokkades zit en het leven meer door jou wil stromen.

Verwacht niet té veel, maar open je tegelijk voor nieuwe, ongekende mogelijkheden. Als je het Noorden even kwijt bent, gebruik je een kompas om dit terug te vinden. Maar misschien werkt je kompas niet meer zo goed nauwkeurig waardoor je twijfelt.

We zoeken naar je eigen kracht, je eigen kompas, jezelf.

Met welke thema’s kan je terecht?

 • jij en jouw zoektocht in het leven, je levenspad, existentiële vragen
 • zingeving
 • emoties – en hoe hiermee om te gaan
 • de relatie met je zelf
 • relaties met anderen: partner, vrienden, collega’s
 • zorgen, angsten, depressieve gevoelens
 • spiritualiteit
 • onzekerheid, zelfvertrouwen
 • gezondheid, vitaliteit, energie
 • verdriet, rouwverwerking
 • stress en ontspanning

Meerdere sessies

Voel je dat het eerste gesprek resoneert, dan kijken we verder om één of meerdere volgende gesprekken in te plannen, op jouw ritme. Deze sessies kunnen nog steeds online zijn of in de prakijk in De Pinte.

Tijdens deze sessies gaan we verder en dieper in op wat er leeft en zoeken we hierin samen naar meer ruimte, ontspanning en helderheid. We doen dit via gesprek, meditatieve oefeningen of energetisch lichaamswerk en qigong.

Prijs

De eerste kennismakingssessie is volledig gratis en vrijblijvend.

Wens je bijkomende sessies, dat vraag ik hiervoor 66 euro per sessie. Gemiddeld is een sessie 60-75 minuten.

Wie ben ik?

Ik ben een zachtaardig, empatisch en intuïtief persoon. Ik zou mezelf een energetisch healer kunnen noemen, ooit zelf gewond en verloren. Door m’n eigen pad en inzichten wil ik je een vlot aanreiken zodat je zelf ook de overkant van de rivier kan bereiken. Ik wil datgene dat mij geholpen heeft, delen en doorgeven. Ik geloof dat de wereld, en ieder mens, het potentieel heeft om een ruimte van evenwicht te vinden. Uiteindelijk zijn alle vragen de zoektocht naar je werkelijke Zelf, naar je authentieke kern.

Je kan meer over me lezen op deze pagina: Over Just Flowing.

Begeleiding op je levenspad

Boek je een vrijblijvend kennismakingsgesprek of stel je vragen via de contactpagina.