Wat is een Access Bars® sessie? – Access Consciousness

Sinds 2022 ben ik gecertificeerd Access Consciousness Bars Practitioner en kan je bij me terecht voor een Access Bars® behandeling. Op deze pagina vind je alvast wat meer uitleg.

Access Bars is ontworpen om meer bewustzijn te creëren voor jou, je lichaam en deze planeet.

Wat is Access Bars?

Access Bars is een zachte, hands-on modaliteit die werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig.

Het bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze bars verbinden zich op specifieke “bars-punten” en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven.

Tijdens een Access Bars sessie raakt een practitioner deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten.

Of je nu over Access Bars hebt gehoord via een vriend, sociale media of ergens anders, vraag je je misschien af hoe je dit zelf kunt ervaren?

Hoe gaat het in z’n werk?

Een Bars sessie is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is op de behandeltafel te gaan liggen en ik zal je Access Bars ‘laten lopen’ door een lichte aanraking. Dat is echt alles wat je hoeft te doen om het te laten werken.

Wanneer je Access Bars doet, komen je hersenen in een andere modus terecht, een andere staat van bewustzijn. Zelfs als je niet van massage houdt, kan deze manier van subtiel aanraken aangenaam en ontspannend zijn.

Wat mensen meestal aangeven, is dat er een gevoel van volledige ontspanning is. Veel mensen vallen in slaap – zelfs in een omgeving met veel lawaai. Sommige mensen ontvangen beelden, anderen voelen sensaties in hun lichaam, zoals zoemen, tintelingen, warmte, schokken of rillingen. Je hoeft niets te doen. Je kunt praten, indommelen. Het is allemaal goed.

Iedereen is anders, dus er is geen standaard Access Bars-sessie. Elke sessie zal – elke keer – anders zijn, zelfs als je het met dezelfde persoon herhaalt.

Hoe minder je verwacht, hoe groter de veranderingen kunnen zijn.

Er is geen goede of slechte manier en de beste manier om erachter te komen hoe Access Bars voor jou zullen zijn, is om het zelf te proberen!

Hoe lang duurt een sessie?

Gemiddeld is een sessie zo’n 60-90 minuten, afhankelijk van je nood en de energie van het moment. Dit hangt van persoon tot persoon af.

Hoe werkt het?

Stel je voor dat iemand op een knop zou kunnen drukken en die stem in je hoofd stil zet die jou vertelt dat je niet goed genoeg bent of dat je niet kunt bereiken waar je van droomt?

Alle beperkingen die je in je leven creëert, zijn verbonden met je gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen erover.

Raak de bars punten licht aan en je begint dat op te ruimen wat opgesloten zit, datgene wat ervoor zorgt dat je niet kunt geloven dat je het leven kunt hebben waarvan je altijd hebt geweten dat het mogelijk is.

Ontvangen is één van de life-changing onderdelen die bij elke Access Bars-sessie op natuurlijke wijze plaatsvinden.

Hoe vaak laten we iets gewoon los, verlagen we onze barrières en en laten we het toe dat iemand anders ons echt iets schenkt? Leren ontvangen is een sleutel om meer uit te nodigen in je leven van dat waar je om vraagt. Access Bars vergemakkelijkt ontvangen, anders dan elke andere modaliteit in deze realiteit.


Vandaag de dag wordt Access Bars in meer dan 170 landen over de hele wereld gebruikt als een krachtig en praktisch hulpmiddel door families, scholen, bedrijven, atleten, in gevangenissen, door psychologen, kunstenaars en vele anderen.

Access Bars® heeft duizenden mensen geholpen om veel aspecten van hun leven te veranderen. Mensen laten weten dat hun gezondheid verbetert, ze slapen met gemak, ze hebben betere relaties, zijn vrij van angsten, hebben minder stress en nog veel meer.

Interesse?

Neem contact op voor meer info of om een sessie te boeken. We plannen dan samen een moment in. Je kan een sessie van 30, 60 of 90 minuten kiezen.